Agrișe extra fără aditivi Mărește

Agrise extra 100 g

326

Agrisele uscate îmbunătățesc rezistența organismului, astfel că organismul va deveni mai puternic în lupta cu gripa, tusea și ar putea fi mai rezistent împotriva multor altor infecții.

Mai multe detalii

11,35 lei

Informatii Agrise extra 100 g

Au în compoziția lor acizii citric, malic, ideal în acidificarea urinei și tartric, celuloza, recunoscută pentru reglarea tractului întestinal, calciu, fier, fosfor, pectine, potasiu, sodiu, substanțe grase, zaharuri și vitaminele A, B1, B2, C, P. Conțin multe săruri minerale și iod.

Vitamina A din agrișe contribuie și la sănătatea inimii, ajută la reglarea genelor și stimulează producția de globule roșii. O alimentație bogată în vitamina A poate scădea riscul infecțiilor și a afecțiunilor de ochi datorate înaintării în vârstă, precum degenerarea maculară.

Agrisele îmbunătățesc rezistența organismului, astfel că organismul va deveni mai puternic în lupta cu gripa, tusea și ar putea fi mai rezistent împotriva multor altor infecții. Datorită proprietăților puternice de laxativ, agrișele sunt utile ca remediu împotriva diareii și dizenteriei – agrișele uscate sunt astringente și utile în cazurile menționate anterior, dar fiind și un remediu natural împotriva constipației - toate acestea fac ca agrișele să fie eficiente și în prevenția cancerului de colon.

Agrisele sunt utile pentru tratarea problemelor de piele, au rol anti-aging. Ajută ca tratament pentru creșterea părului și pigmentarea părului, întăresc rădăcinile părului și îi mențin culoarea - în principal datorită carotenului, fierului și a antioxidanților din agrișe care nu permit radicalilor liberi să mai afecteze foliculii de păr sau hormonii care ar putea conduce la căderea de păr premature.

Se consumă ca atare, în salate de fructe, iaurt, smoothie-uri sau în prajituri.

Ingrediente: agrise naturale uscate fără aditivi.

Detalii Agrise extra 100 g

Cantitate100 g
CertificatConvențional

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Agrise extra 100 g

Agrise extra 100 g

Agrisele uscate îmbunătățesc rezistența organismului, astfel că organismul va deveni mai puternic în lupta cu gripa, tusea și ar putea fi mai rezistent împotriva multor altor infecții.