Amla pudra bio, pulbere 200 g Mărește

Amla pudra BIO 200 g

Fructul de amla, mai este cunoscut și sub denumirea de coacăz indian. Amla pudra sau pulbere BIO este extrem de bogat în vitamine, în special vitamina C, tanini, flavonoide, acizi, enzime.

Mai multe detalii

25,89 lei

Informatii Amla pudra BIO 200 g

Amla BIO este o pudra / pulbere, obținută din fructul arborelui Emblica officinalis. Fructul de amla, mai este cunoscut și sub denumirea de coacăz indian; este un fruct comestibil extrem de bogat în vitamine, în special vitamina C, tanini, flavonoide, acizi, enzime.

Nu numai fructul amla, dar și toate celelalte părți ale plantei sunt folosite pe scară largă în medicina ayurvedică indiană în scopuri terapeutice cu efect tonic general, revigorant și purificator. Conținutul de vitamina C al fructului de Amla este de 20 de ori mai ridicat decât al portocalei și se absoarbe ușor în organism. Datorită acestora, științele moderne recunosc efectele amlei asupra sănătății umane atât folosită intern cât și extern. În cosmetică se folosește fructul proaspăt sau uscat adăugat în diferite măști atât pentru față cât și pentru păr.

Intern se poate lua singură sau în combinație cu alte amestecuri de plante.

Ingrediente: Amla BIO pudra / pulbere din agricultură ecologica.

Detalii Amla pudra BIO 200 g

Cantitate200 g
Certificatecologic / bio