Nou Biscuiti BIO fara gluten, cu lamaie, 200g - Sarchio Mărește

Biscuiti BIO fara gluten, cu lamaie, 200g - Sarchio

563

Biscuiti BIO fara gluten "Sarchio" cu lamaie, fara ulei de palmier. 20 de biscuiti special formulati pentru persoanele cu intoleranta la gluten.

Mai multe detalii

17,50 lei

Informatii Biscuiti BIO fara gluten, cu lamaie, 200g - Sarchio

Produs bio/eco special formulat pentru persoanele cu intoleranta la gluten, fara ulei de palmier si fara gluten.

Ingrediente biscuiti bio fara gluten cu lamaie Sarchio:

* faina de orez
* zahar  de trestie de zahar
* ulei de floarea soarelui (9,2%)
* sirop de orez
* oua
* amidon de porumb
* agenti de ingrosare - * faina seminte de roscove
   agenti de crestere - bicarbonat de sodiu
* suc de lamaie (1%)
* unt de cacao
* aroma naturala de lamaie (0,3%).

* = din agricultura ecologica (bio eco, organica).

Poate contine soia si alune.
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ambalajul contine 20 de biscuiti.

Informatii nutritive biscuiti cu lamaie Sarchio, valori medii per 100 g:

  • valoare energetica 1830 kJ / 435 kcal (2%**)
  • grasimi 12 g (2%**), din care acizi grasi  saturati 2 g (1%**)
  • glucide 72 g (3%**), din care  zaharuri 20 g (2%**)
  • fibre 2,2 g
  • proteine 6,9 g (1%**)
  • sare 0,9 g (1%**).

Valori medii per 1 biscuit  de 10 g:

  • valoare energetica: 183 kJ /43 kcal
  • grasimi 1,2 g, din care acizi grasi  saturati  0,2 g
  • glucide 7,2 g, din care zaharuri 2 g
  • fibre 0,2 g
  • proteine 0,7 g
  • sare 0,09 g.

** VNR: valori nutritionale de refe rinta pentru  un  adult mediu (8400 Kj / 2000 Kcal).

Detalii Biscuiti BIO fara gluten, cu lamaie, 200g - Sarchio

Cantitate200 g
CertificatRO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Tara de provenientaItalia

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Biscuiti BIO fara gluten, cu lamaie, 200g - Sarchio

Biscuiti BIO fara gluten, cu lamaie, 200g - Sarchio

Biscuiti BIO fara gluten "Sarchio" cu lamaie, fara ulei de palmier. 20 de biscuiti special formulati pentru persoanele cu intoleranta la gluten.