Categorii
Fursecuri Diablo, fara adaos de...
100% seminte de in macinate bio, din agricultură ecologică.
100% seminte de in pisate bio, din agricultură ecologică. Semintele de in pot fi consumate fie întregi, fie măcinate.
Faina de alune Tiger (ciufa) este usor de digerat, este fina si se poate folosi ca si ingredient pentru obtinerea unei bauturi vegetale, sau poate inlocui cu succes alte tipuri de fainuri. Produs certificat ecologic.
Seminte de susan alb bio (eco) nedecorticate din agricultura ecologica.
Semintele de in auriu bio, conțin mai mulți acizi grași esențiali omega 3 decât peștele.
Seminte de mac albastru bio (eco) cu gust dulceag si aroma intensa
Fasolea mung bio, are un conținut ridicat de nutrienți printre care: mangan, potasiu, magneziu, fosfat, cupru, zinc și diverse vitamine B.
Linte verde bio, considerată cea mai gustoasă varietate datorită gustului piperat, durează mai mult până fierbe
Tarate de psyllium, provin dintr-o plantă care crește mai ales în India și care are excelente beneficii atunci când vine vorba de sănătate și pierderea în greutate.
Quinoa mixta bio 500 g nu conține gluten și este deosebit de nutritivă și aromată, fiind o excelentă sursă de vitamina E.
Quinoa mixta eco nu conține gluten și este deosebit de nutritivă și aromată, fiind o excelentă sursă de vitamina E.
Semintele de chia bio crude (raw), sunt unele dintre cele mai puternice, funcționale și cu un grad ridicat de nutrienți.
Semintele de dovleac crude (raw) bio, conțin proteine, hidrați de carbon, cantități mici de grăsimi, săruri minerale de sodiu, potasiu, calciu, fosfor, vitaminele A, B1, B2, C. Semintele de dovleac bio conțin un ulei gras, albumină tocoferol (vitamina E).
Boabele de mazare verde sunt versatile si se pot adauga in supe, se pot gati ca si garnitura sau se poate prepara din ele un delicios pireu. Este indicat sa se lase la inmuiat intre 5 si 8 ore in apa rece dupa care se pot gati dupa preferinte. Produs certificat ecologic. Ingrediente: mazare verde din cultura ecologica.
Quinoa alba bio 250g: este un aliment care poate fi servit în multe feluri: ca atare, budincă, cereale adăugate în salate, în supe sau sosuri.