Chlorella tablete 500 mg, BIO 300 buc - Deco Italia Mărește

Chlorella tablete, BIO 300x500mg

478

Chlorella sub forma de tablete (300 x 500 mg) se poate administra mai ușor în cazul persoanelor care nu o pot consuma sub forma de pudra sau pulbere.

Mai multe detalii

34,05 lei

Cost transport:
Curier rapid - 14 lei
Transport gratuit pentru comenzile de minim 120 Lei!

Informatii Chlorella tablete, BIO 300x500mg

Tabletele sunt realizate prin presarea puternică a chlorellei pudra. Chlorella din aceste tablete are membrana celulara sparta pentru a putea fi asimilată. Chlorella sub forma de tablete (300 x 500 mg) se poate administra mai ușor în cazul persoanelor care nu o pot consuma sub forma de pudra sau pulbere.

Sugestie de folosire Chlorella tablete: câte 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi înainte de mesele principale, cu apă plată sau sucuri naturale.

Algă verde, microscopică, Chlorella tablete BIO are însușiri unice, cu proprietăți imunostimulatoare, detoxifică organismul de metalele grele, chimicale, pesticide, de substanțe carcinogene, protejează și îmbunătățește funcțiile ficatului, stimulează producerea de interferon, purifică sângele, ajută la curățarea arterelor, permite corpului să utilizeze oxigenul mult mai eficient.

Chlorella tablete BIO conține mai bine de 20 de vitamine (A, B1, B2, B6, B12, C și E, betacaroten, etc), minerale ca magneziu, potasiu, fosfor, fier, calciu, zinc, cupru, cobalt etc, fiind o sursă importantă de proteine.

Chlorella tablete BIO, este ecodisponibilă, adică este recunoscută de corp ca fiind un aliment viu ceea ce face ca asimilarea ei să fie mult mai ușoară. Chlorella mai conține 19 din cei 22 aminoacizicunoscuți, enzime, precum și fibre alimentare, fiind foarte bogată în clorofilă, care îi asigură acesteia proprietăți vindecătoare deosebite: ajută la creșterea imunității, la îmbunătățirea alcalinității organismului și la reducerea inflamațiilor.

Ingrediente: 100% chlorella BIO, din agricultură ecologica.

Detalii Chlorella tablete, BIO 300x500mg

Cantitate300 tablete x 500 mg (150 g)
CertificatRO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Chlorella tablete, BIO 300x500mg

Chlorella tablete, BIO 300x500mg

Chlorella sub forma de tablete (300 x 500 mg) se poate administra mai ușor în cazul persoanelor care nu o pot consuma sub forma de pudra sau pulbere.

30 alte produse în aceeași categorie: