Coacaze BIO uscate Mărește

Coacaze uscate, deshidratate, BIO 150g

330

Coacazele uscate Bio, conțin acizi organici specifici fructelor, proteine, hidrați de carbon și săruri de sodiu, potasiu, calciu, fosfor, fier, pigmenți antocianici și flavonozide.

Mai multe detalii

10,37 lei

Informatii Coacaze uscate, deshidratate, BIO 150g

Coacazul este un arbust care poate ajunge până la 2 metri înălțime și înflorește în lunile aprilie, mai. Specia crește spontan în Europa Centrală și de Est; în regiunile temperate este mult cultivată în scopuri alimentare. Fructele de coacaze se folosesc încă din Antichitate în scopuri alimentare în stare proaspătă sau uscată.

Coacazele bio uscate sau deshidratate conțin acizi organici specifici fructelor, proteine, hidrați de carbon și săruri de sodiu, potasiu, calciu, fosfor, fier, pigmenți antocianici și flavonozide. Vitamina A se află în proporție mare, mai există cantități mici de vitamina B1, B2 și C.

Datorită conținutului în taninuri, fructele dezvoltă efecte favorabile într-o serie de afecțiuni gastrointestinale (ulcer duodenal, gastrită, colită, gastroduodenită), dar și hepatobiliare, cardiovasculare (tulburări circulatorii la nivelul venelor și microcirculației, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă), renale.

Ingrediente: coacaze bio uscate din agricultură ecologică.

Detalii Coacaze uscate, deshidratate, BIO 150g

Cantitate150 g
CertificatRO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Coacaze uscate, deshidratate, BIO 150g

Coacaze uscate, deshidratate, BIO 150g

Coacazele uscate Bio, conțin acizi organici specifici fructelor, proteine, hidrați de carbon și săruri de sodiu, potasiu, calciu, fosfor, fier, pigmenți antocianici și flavonozide.