Coacaze BIO uscate negre (ribes nigrum) Mărește

Coacaze negre uscate (ribes nigrum), deshidratate, BIO 150g

330

Coacazele negre (ribes nigrum) Bio, conțin acizi organici specifici fructelor, proteine, hidrați de carbon și săruri de sodiu, potasiu, calciu, fosfor, fier, pigmenți antocianici și flavonozide.

Mai multe detalii

14,50 lei

Informatii Coacaze negre uscate (ribes nigrum), deshidratate, BIO 150g

Coacazul este un arbust care poate ajunge până la 2 metri înălțime și înflorește în lunile aprilie, mai. Specia crește spontan în Europa Centrală și de Est; în regiunile temperate este mult cultivată în scopuri alimentare. Fructele de coacaze se folosesc încă din Antichitate în scopuri alimentare în stare proaspătă sau uscată.

Coacazele negre ribes nigrum bio uscate sau deshidratate conțin acizi organici specifici fructelor, proteine, hidrați de carbon și săruri de sodiu, potasiu, calciu, fosfor, fier, pigmenți antocianici și flavonozide. Vitamina A se află în proporție mare, mai există cantități mici de vitamina B1, B2 și C.

Datorită conținutului în taninuri, fructele dezvoltă efecte favorabile într-o serie de afecțiuni gastrointestinale (ulcer duodenal, gastrită, colită, gastroduodenită), dar și hepatobiliare, cardiovasculare (tulburări circulatorii la nivelul venelor și microcirculației, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă), renale.

Ingrediente: coacaze negre ribes nigrum bio uscate din agricultură ecologică.

Detalii Coacaze negre uscate (ribes nigrum), deshidratate, BIO 150g

Cantitate150 g
CertificatRO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Coacaze negre uscate (ribes nigrum), deshidratate, BIO 150g

Coacaze negre uscate (ribes nigrum), deshidratate, BIO 150g

Coacazele negre (ribes nigrum) Bio, conțin acizi organici specifici fructelor, proteine, hidrați de carbon și săruri de sodiu, potasiu, calciu, fosfor, fier, pigmenți antocianici și flavonozide.