Coacaze BIO uscate Mărește

Coacaze BIO uscate, 150 g

Coacazele bio uscate conțin acizi organici specifici fructelor, proteine, hidrați de carbon și săruri de sodiu, potasiu, calciu, fosfor, fier, pigmenți antocianici și flavonozide.

Mai multe detalii

7,50 lei

Informatii Coacaze BIO uscate, 150 g

Este un arbust care poate ajunge până la 2 metri înălțime și înflorește în lunile aprilie, mai. Specia crește spontan în Europa Centrală și de Est; în regiunile temperate este mult cultivată în scopuri alimentare. Fructele de coacăze se folosesc încă din Antichitate în scopuri alimentare în stare proaspătă sau uscată.

Coacazele bio conțin acizi organici specifici fructelor, proteine, hidrați de carbon și săruri de sodiu, potasiu, calciu, fosfor, fier, pigmenți antocianici și flavonozide. Vitamina A se află în proporție mare, mai există cantități mici de vitamina B1, B2 și C.

Datorită conținutului în taninuri, fructele dezvoltă efecte favorabile într-o serie de afecțiuni gastrointestinale (ulcer duodenal, gastrită, colită, gastroduodenită), dar și hepatobiliare, cardiovasculare (tulburări circulatorii la nivelul venelor și microcirculației, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă), renale.

Ingrediente: coacaze bio din agricultură ecologică.

Detalii Coacaze BIO uscate, 150 g

Cantitate150 g
Certificatecologic / bio