Fasole azuki BIO, 500 g

386

Fasolea Azuki (adzuki) bio, este un tip de fasole originară din China, cu bob mic, de culoare roșu închis.

Mai multe detalii

14,37 lei

Informatii Fasole azuki BIO, 500 g

Fasolea Azuki bio (adzuki), este un tip de fasole originară din China, cu bob mic, de culoare roșu închis. Consumul de fasole adzuki este benefic mai ales pentru rinichi și vezica urinară. Are mai mult fier decât 100 de grame de friptură din carne slabă, mai mult acid folic decât un bol de spanac gătit și la fel de multe proteine ca patru linguri cu unt de arahide.

Fasolea azuki este bogată în magneziu, potasiu, fier, zinc, cupru, mangan, acid folic, calciu și complexul de vitamine B. Conține puține calorii și grăsimi, este mai ușor de digerat decât alte tipuri de fasole și este adesea folosită în diete. Mai mult, fasolea azdzuki este o sursă excelentă de proteine devenind un ingredient esențial în stilul de viață vegetarian, dar și de fibre solubile care ajută la scăderea colesterolului rău din sânge și stimularea digestiei.

Mod de preparare fasole azuki (adzuki): Fasolea se spală și se lasă la înmuiat în apă rece timp de 6 - 8 ore. Apoi se fierbe timp de 90 de minute (o parte fasole cu 2 părți apă) și se folosește în preparatele preferate.

Ingrediente: fasole adzuki bio, din agricultură ecologică.

Detalii Fasole azuki BIO, 500 g

Cantitate500 g
Certificatecologic / bio

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Fasole azuki BIO, 500 g

Fasole azuki BIO, 500 g

Fasolea Azuki (adzuki) bio, este un tip de fasole originară din China, cu bob mic, de culoare roșu închis.