Fructe de aronia uscate bio Mărește

Fructe de aronia uscate BIO, 100 g

Fructele de aronia bio, uscate, au un efect tonic general, cresc vitalitatea organismului și îmbunătățesc metabolismul.

Mai multe detalii

9,55 lei

Informatii Fructe de aronia uscate BIO, 100 g

Aronia sunt fructe ale unui arbust înrudit cu măceșul și au un conținut foarte mare de antioxidanți, minerale și vitamine. Fructele de aronia bio conțin de 5 ori mai multă vitamină P decât strugurii și de 10 ori mai mult acid chinic decât merișorul. Susțin elasticitatea și normalizează permeabilitatea vaselor sangvine.

Fructele de aronia bio, uscate, au un efect tonic general, cresc vitalitatea organismului și îmbunătățesc metabolismul. Au efect pozitiv contra radiațiiilor datorită conținutului de flavonoide, fiind indicate celor care folosesc mult telefonul mobil, calculatorul sau televizorul. Un aspect foarte important, scad nivelul hormonilor antistres.

Fructele de aronia bio sunt benefice atât pentru copii cât și pentru adulți având extraordinare proprietăți antioxidante și este apreciat la fel de mult ca și goji, noni sau acai. Fructele de aronia sunt folosite în prevenirea și tratarea mai multor afecțiuni ale stomacului, ficatului, vezicii biliare și boli ale copilăriei sau alergii.

Se pot folosi fructe de aronia uscate ca atare sau în smoothie-uri, în ceaiuri, în prăjituri (hidratându-le înainte), în combinații cu diverse fructe uscate sau semințe.

Ingrediente: fructe de aronia bio, uscate din agricultură ecologică.

Detalii Fructe de aronia uscate BIO, 100 g

Cantitate100 g
Certificatecologic / bio