Gynostemma pudra, pulbere BIO, 200 g Mărește

Gynostemma pudra BIO, 200 g

282

Gynostemma pudra BIO conține mulți antioxidanți, minerale, vitamine ce au influența pozitivă asupra organismului, inclusiv magneziu, fier, calciu, potasiu, fosfor și zinc.

Mai multe detalii

Informatii Gynostemma pudra BIO, 200 g

Gynostemma este o plantă dulce-amăruie, originară din Asia, seamănă cu ceaiul verde la gust dar nu conține cafeină. Gynostemma este una dintre plantele ce promovează longevitatea.

Gynostemma pudra bio conține mulți antioxidanți, minerale, vitamine ce au influența pozitivă asupra organismului, inclusiv magneziu, fier, calciu, potasiu, fosfor și zinc.

Beneficiile pudrei de gynostemma bio: este revigorantă, calmantă, îmbunătățește eficiența căilor respiratorii, ajută digestia, imuno-regulator, antioxidant, antiinflamator.

Gynostemma îmbunătățește și protejează funcționarea inimii și a ficatului. Este o plantă adaptogenă ce eficientizează funcționarea sistemelor endocrine, metabolic, neurologic, respirator și imunitar.

Gynostemma acționează în dublu sens asupra sistemului nervos central, are efect revigorator, în caz de oboseală și efect calmant, în caz de hiperactivitate. Tot în dublu sens acționează în ceea ce privește greutatea, în funcție de necesități. Poate să fie folosită în reducerea grăsimii corporale, dar poate ajuta și atleții sau persoanele foarte slabe să crească în greutate.

Câteva efecte: accelerează metabolismul și reglează nivelul zahărului și grăsimilor din sânge; protejează mucoasa stomacului; ajută la eliminarea toxinelor din intestine; efect antioxidant și antiinflamator.

Principalele ingrediente active din Gynostemma sunt saponinele (asemănătoare cu cele din Astragalus sau Ginseng). Acestea sunt responsabile de funcția hepato-protectoare a acestei plante.

Pudra de Gynostemma bio se poate consuma 1-2 lingurițe de două ori pe zi, dimineața sau în timpul zilei ca ceai (infuzie cu apă fierbinte) sau se poate adăuga în sucuri și smoothie-uri.

Ingrediente: gynostemma pulbere BIO, din agricultura ecologică.

Detalii Gynostemma pudra BIO, 200 g

Cantitate200 g
CertificatRO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Gynostemma pudra BIO, 200 g

Gynostemma pudra BIO, 200 g

Gynostemma pudra BIO conține mulți antioxidanți, minerale, vitamine ce au influența pozitivă asupra organismului, inclusiv magneziu, fier, calciu, potasiu, fosfor și zinc.