Ciocolata cu lapte Diablo fara adaos...
Zaharul de cocos 500 g din agricultura ecologică provine din insula Java – Indonezia și este obținut din nectarul florilor de cocos.
Siropul de agave BIO, ecologic este asemanator cu cel al mierii de albine. Are un indice glicemic scazut si poate fi folosit si de catre persoanele care au diabet.
Siropul de agave raw bio, este asemănător cu cel al mierii de albine. Are un indice glicemic scăzut.
Zaharul din flori de cocos bio, din agricultura ecologică provine din insula Java – Indonezia și este obținut din nectarul florilor de cocos.
Boabele din păstăile bio de roscove sunt transformate într-o pudră care seamănă foarte bine cu cea de cacao
Sirop de artar bio (ecologic), grad A, un îndulcitor natural, cu indice glicemic scăzut.
Sirop de artar eco, bio, grad C, un îndulcitor natural, cu indice glicemic scăzut
Erythritol-ul este un îndulcitor natural, nu are calorii, este la fel de dulce ca și zahărul