Mesquite pudra BIO 200 g Mărește

Mesquite pudra BIO, 200 g

432

Mesquite este un copac care crește în America de Sud, semințele sunt cultivate și macinate, iar acestă pudra se numește mesquite meal.

Mai multe detalii

21,60 lei

Informatii Mesquite pudra BIO, 200 g

Mesquite este un copac care crește în America de Sud, semințele sunt cultivate și macinate, iar acestă pulbere se numește mesquite meal.

Pudra de mesquite bio este bogată în calciu, potasiu, lizină, magneziu, zinc, mangan, fier și proteine (între 11% și 17% proteine).

Mesquite pudra bio este un aliment natural, bogat în proteine, are un indice glicemic scăzut, este o sursă bună de fibre solubile, ceea ce înseamnă că este digerat relativ încet, este fără gluten.

Mesquite pudra bio este un aliment perfect pentru persoanele care doresc să evite concentrații mari de carbohidrați.

Pulberea este aromatică, are un gust dulce, o aromă de melasă, cu o ușoară nuanță de caramel și alune. Poate fi folosită ca și îndulcitor sau pentru a da o aromă puternică rețetelor raw dar și celor tradiționale. Se poate adăuga în salate, biscuiți, plăcinte și deserturi raw. De asemenea se poate adăuga în supe, sosuri, paste, sau să presărați peste deserturi.

Când coaceți biscuiți sau orice desert, puteți înlocui o parte din făina albă cu pudra de mesquite eco.

Pudra de mesquite bio este un ingredient foarte versatil și nutritiv, pe care foarte puține persoane îl cunosc. Poate face parte dintr-o alimentație corectă, se poate adăuga în produse de patiserie sau se poate dizolva direct în diverse băuturi vegetale.

Ingrediente: mesquite pudra bio, din cultură ecologică.

Detalii Mesquite pudra BIO, 200 g

Cantitate200 g
CertificatRO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Mesquite pudra BIO, 200 g

Mesquite pudra BIO, 200 g

Mesquite este un copac care crește în America de Sud, semințele sunt cultivate și macinate, iar acestă pudra se numește mesquite meal.