Migdale crude bio 150 g - Deco Italia Mărește

Migdale crude, RAW BIO 150g

371

Migdalele crude bio (raw), constituie o sursă naturală de antioxidanți, dar și de alți nutrienți cu rol bine definit în procesul de prevenție cardiovascular.

Mai multe detalii

17,54 lei

Cost transport:
Curier rapid - 14 lei
Transport gratuit pentru comenzile de minim 120 Lei!

Informatii Migdale crude, RAW BIO 150g

Arbore longeviv, originar din Persia, Siria și Nordul Africii, intens cultivat în sudul Europei, Asia și Africa, pentru fructele sale drupe ale căror cotiledoane sunt comestibile, migdalele. Arbore sacru în Antichitatea greacă, migdalul este un simbol al esenței divine ascunse, precum miezul în coajă în fiecare om.

Migdalele crude bio conțin: 45-55% ulei gras, 20 % proteine (amandina), glucide, 1,3 - 1,5 % enzime, sfingolipide, steroli, alfatocoferol, vitamine din grupul B (B1, B2, acid pantotenic, acid folic), carotenoizi, substanțe minerale (fier, zinc, cupru, magneziu, fosfor), substanțe azotate.

Migdalele crude constituie o sursă naturală de antioxidanți, dar și de alți nutrienți cu rol bine definit în procesul de prevenție cardiovascular.

Consumul de migdale crude bio de 25 g migdale fără coajă pe zi contribuie la prevenția primară și secundară cardiovasculară.

Proprietăți variate migdale crude: sursă de antioxidanți, acizi grași mononesaturați (sunt asimilați de către organism), fitosteroli, proteine vegetale și polifenoli cu aplicații cosmetice, fac din migdale o valoroasă materie primă pentru obținerea ingredientelor cosmetice cu funcții diferite.

Laptele de migdale este utilizat în afecțiuni ale căilor respiratorii inferioare.

Migdalele se consumă crude. Asta înseamnă că, dacă nu sunt procesate termic (prăjite sau fierte), ele își păstrează toți nutrienții, vitaminele și enzimele. Însă modalitatea optimă de a consuma migdalele este hidratarea. Asta înseamnă că, de fiecare dată când dorim să pregătim ceva cu migdale, trebuie să le lăsăm la hidratat cu cel puțin 8h înainte.

Asta nu înseamnă că dacă nu le hidratăm înainte, ele nu sunt bune de consum, însă, prin hidratare, le "trezim", pentru că migdalele, la fel ca și nucile, sunt uscate si prin hidratare ele se trezesc. Asta înseamnă că și nutrienții și vitaminele din ele "se trezesc" și devin mult mai ușor de digerat.

Putem să servim salata cu migdale crude bio, ne bucurăm de pate de migdale, de lapte de migdale. Ce să mai zic de dulcele raw vegan care abundă în rețete cu și despre migdale. Delicioase și sănătoase.

Ingrediente: migdale crude bio, din agricultură ecologică.

Detalii Migdale crude, RAW BIO 150g

Cantitate150 g
CertificatRO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Migdale crude, RAW BIO 150g

Migdale crude, RAW BIO 150g

Migdalele crude bio (raw), constituie o sursă naturală de antioxidanți, dar și de alți nutrienți cu rol bine definit în procesul de prevenție cardiovascular.

30 alte produse în aceeași categorie: