Migdale decojite bio, crude - Deco Italia Mărește

Migdale decojite crude albe, RAW BIO 250g

372

Migdale albe decojite crude, raw, bio, din agricultura ecologică delicioase si sănătoase

Mai multe detalii

Momentan, acest produs nu poate fi comandat.

28,55 lei

Cost transport:
Curier rapid - 14 lei
Transport gratuit pentru comenzile de minim 120 Lei!

Informatii Migdale decojite crude albe, RAW BIO 250g

Arbore longeviv, originar din Persia, Siria și Nordul Africii, intens cultivat în sudul Europei, Asia și Africa, pentru fructele sale drupe ale căror cotiledoane sunt comestibile, migdalele. Arbore sacru în Antichitatea greacă, migdalul este un simbol al esenței divine ascunse, precum miezul în coajă în fiecare om.

Migdalele decojite conțin: 45-55 % ulei gras, 20 % proteine (amandina), glucide, 1,3-1,5 % enzime, sfingolipide, steroli, alfatocoferol, vitamine din grupul B (B1, B2, acid pantotenic, acid folic), carotenoizi, substanțe minerale (fier, zinc, cupru, magneziu, fosfor), substanțe azotate.

Migdalele cdecojite onstituie o sursă naturală de antioxidanți, dar și de alți nutrienți cu rol bine definit în procesul de prevenție cardiovascular.

Consumul a 25 g migdale decojite bio, pe zi pentru prevenția primară și secundară cardiovasculară.

Proprietăți variate - sursă de antioxidanți, acizi grași mononesaturați (sunt asimilați de către organism), fitosteroli, proteine vegetale și polifenoli cu aplicații cosmetice, fac din migdale o valoroasă materie primă pentru obținerea ingredientelor cosmetice cu funcții diferite.

Laptele de migdale este utilizat în afecțiuni ale căilor respiratorii inferioare.

Migdalele decojite se consumă în stare crudă. Asta înseamnă că, dacă nu sunt procesate termic (prăjite sau fierte), ele își păstrează toți nutrienții, vitaminele și enzimele. Însă modalitatea optimă de a consuma migdalele este hidratarea. Asta înseamnă că, de fiecare dată când dorim să pregătim ceva cu migdale, trebuie să le lăsăm la hidratat cu cel puțin 8h înainte.

Asta nu înseamnă că dacă nu le hidratăm înainte, ele nu sunt bune de consum, însă, prin hidratare, le "trezim", pentru că migdalele, la fel ca și nucile, sunt uscate si prin hidratare ele se trezesc. Asta înseamnă că și nutrienții și vitaminele din ele "se trezesc" și devin mult mai ușor de digerat.

Putem să servim salata cu migdale decojite, ne bucurăm de pate de migdale decojite sau de lapte de migdale decojite. Ce să mai zic de dulcele raw vegan care abundă în rețete cu și despre migdale. Delicioase și sănătoase.

Ingrediente: migdale decojite crude bio, din agricultură ecologică.

Detalii Migdale decojite crude albe, RAW BIO 250g

Cantitate250 g
CertificatRO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Migdale decojite crude albe, RAW BIO 250g

Migdale decojite crude albe, RAW BIO 250g

Migdale albe decojite crude, raw, bio, din agricultura ecologică delicioase si sănătoase

30 alte produse în aceeași categorie: