Moringa pudra BIO, 200 g Mărește

Moringa pulbere BIO, 125 g

Moringa pulbere bio, ecologica sau “alimentul cu o mie de proprietăți” conține toți aminoacizii esențiali de care organismul nostru are nevoie.

Mai multe detalii

22,80 lei

Informatii Moringa pulbere BIO, 125 g

Moringa pulbere bio sau “alimentul cu o mie de proprietăți” conține toți aminoacizii esențiali de care organismul nostru are nevoie. Moringa conține de douăzeci de ori mai mult fier decât spanacul, de patru ori mai multă vitamina A decât morcovii, de două ori mai multe proteine decât iaurtul, de trei ori mai mult potasiu decât bananele și calciu de patru ori mai mult decât laptele. Aceasta conține vitamina E și vitamina C într-o cantitate de șapte ori mai mare decât portocalele.

În medicina ayurvedică se spune ca moringa pulbere sau pudra, poate preveni 300 de boli.

Datorită proprietăților sale antioxidante, moringa pulbere BIO, protejează sistemul imunitar și vederea, este utilă în prevenirea diabetului. Moringa are și proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene. Consumul de moringa pudră poate să protejeze ficatul și să stabilizeze tensiunea arterială. Moringa este utilă și în tratarea astmului bronșic.

Sugestie de folosire pentru pudra bio de moringa: 1-4 lingurițe pe zi în shake-uri, lapte, cereale, salate, sucuri naturale de fructe și de legume.

Ingrediente: moringa BIO pudra/pulbere din cultură ecologică.

Detalii Moringa pulbere BIO, 125 g

Cantitate125 g
Certificatecologic / bio