Nuci de macadamia intregi - Deco Italia Mărește

Nuci macadamia, 125g

375

Nucile Macadamia sunt cea mai sănătoasă specie de nuci din lume, pentru că au cel mai mare conținut de grăsimi mononesaturate benefice.

Mai multe detalii

23,85 lei

Cost transport:
Curier rapid - 14 lei
Transport gratuit pentru comenzile de minim 120 Lei!

Informatii Nuci macadamia, 125g

Nucile Macadamia sunt cea mai sănătoasă specie de nuci din lume, pentru că au cel mai mare conținut de grăsimi mononesaturate benefice. În plus, conțin aproximativ 22% acid palmitoleic omega-7. De asemenea consumul de nuci macadamia aduc o sursă importantă de proteine, calciu, potasiu, fosfor, seleniu, fier, vitamina B și fibre. Nu au colesterol și conținutul de sodiu este redus.

Originari din Australia, arbuștii de Macadamia au fost plantați pentru prima dată în scop comercial în Hawaii. Alți exportatori importanți de nuci Macadamia din lume sunt Africa de Sud, America Centrală și Australia. Prețul ridicat al nucilor de Macadamia, dar și al uleiului ce se extrage din aceste fructe lemnoase poate fi explicat prin faptul că un arbore de acest gen rodește abia după cinci ani de când este plantat. Apoi, abia după ce trec zece ani se poate obține o producție optimă.

Un alt motiv pentru care nucile Macadamia sunt atât de scumpe este acela că ele nu pot fi decojite decât cu ajutorul unor dispozitive automatizate. Acest lucru este cauzat de faptul că nucile de Macadamia au o coajă deosebit de tare, care nu poate fi spartă altfel. În trecut, aborigenii se foloseau de pietre foarte mari pentru a strivi coaja tare de nuci macadamia.

În urma analizelor s-a descoperit că 100 de grame de nuci Macadamia conțin 7,9 grame de carbohidrați, 74 g de grăsimi (dintre care saturate 10 grame, monosaturate 60 de grame și polinesaturate 4 grame), 9,2 grame de proteine, 4 miligrame de vitamina E, 64 de miligrame de calciu, 2 miligrame de fier și 241 mg de fosfor. În urma acestor studii, cercetătorii din SUA afirmă că administrarea unui pumn de nuci Macadamia în fiecare zi întârzie sau chiar elimină apariția bolilor de inimă, micșorând totodată riscul îngroșării arterelor.

Ingrediente: nuci de Macadamia naturale, intregi.

Detalii Nuci macadamia, 125g

Cantitate125 g
CertificatProdus conventional

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Nuci macadamia, 125g

Nuci macadamia, 125g

Nucile Macadamia sunt cea mai sănătoasă specie de nuci din lume, pentru că au cel mai mare conținut de grăsimi mononesaturate benefice.

30 alte produse în aceeași categorie: