Categorii
Baton musli Diablo, fara adaos de...
Alune de padure Bio decojite si coapte, fara sare, ce constituie o sursa de grasimi bune. Se pot consuma ca atare, constituind o gustare delicioasa.
Seminte de cedru bio ce conțin multe minerale și vitamine prețioase și sunt bogate în acizi grași nesaturați.
Castane din agricultura ecologica (bio, eco) pronte, decojite si gatite la abur. Tara de origine: Italia
Fistic crud bio, ce conține proteine, 62% lipide, carbohidrați, minerale de calciu, magneziu, fosfor, fier, zinc, vitamina A și C.
Fistic crud bio, ce conține proteine, 62% lipide, carbohidrați, minerale de calciu, magneziu, fosfor, fier, zinc, vitamina A și C.
Faina de migdale bio are un nivel mult mai redus de carbohidrați față de făinurile din cereale
Migdale albe decojite crude, raw, bio, din agricultura ecologică delicioase si sănătoase
Migdale californiene în proporție de 100%, sâmburi dulci de cea mai bună calitate
Faina de cocos bio eco conține mai multe proteine decât făina de grâu. O porție de 100 de grame de făină de cocos conține 19 grame de proteine
De la nuci pecan se consumă miezul care este foarte bogat în lipide (65-70 %), din care 73 % reprezintă acidul oleic (mono-nesaturat) și 17 % acid linoleic (poli-nesaturat).
Nuci braziliene bio, ecologice, adevărate izvoare de energie, conțin o adevărată bogăție de nutrienți
Miezul de nuca bio se poate consuma ca atare, cu diverse tipuri de brânză, macinat, prajit, adăugat în salate sau deserturi.
Faina de castane bio nu contine gluten si este obtinuta din castane comestibile ecologice uscate si macinate
Migdalele crude bio (raw), constituie o sursă naturală de antioxidanți, dar și de alți nutrienți cu rol bine definit în procesul de prevenție cardiovascular.
Se pot servi chipsuri din cocos pe post de gustare sau in amestec cu alte nuci si fructe uscate.