Categorii
Fursecuri Diablo, fara adaos de zahar...
Orzo, cunoscut și sub numele de Risoni, este o formă mică, uscată, a pastelor din grâu dur, care arată ca boabele de orez.
Concentrat de Rosii 22%, potrivit pentru a fi adaugat in supe, ciorbe, preparate cu paste, tocanite.
Paste produse din grau dur sicilian de înaltă calitate.
Ketchup certificat bio, fara aditivi sau grasimi, gust savuros, echilibru perfect intre aciditate si dulceata.
Sosul Bolognese vegan este un sos gustos care păstrează mâncărurile ușoare și sănătoase.
Un sos delicios vegetarian pentru paste, bio, natural, fără zahăr adăugat.
Rigatoni paste din grau dur ecologic cu quinoa sunt produse din grâu dur de calitate superioară siciliană.
Rosii deshidratate la soare conservate in ulei extravirgin de masline.
Foile de orez pot fi folosite pentru a face rulouri de primăvară, cu legume la alegere.
Paste sedanini fara gluten din linte rosie, ecologice (bio/eco), fabricate in Italia, cu un continut bogat in proteine, fibre si continut scazut de grasimi saturate.
Paste fusilli fara gluten din naut, ecologice (bio/eco), fabricate in Italia, cu un continut bogat in proteine, fibre si continut scazut de grasimi saturate.
Paste casarecce eco/bio fara gluten din linte galbena, fabricate in Italia, cu un continut bogat in proteine, fibre si continut scazut de grasimi saturate.
Mai puțin cunoscut decât clasicul pesto verde genovez, sosul pesto roșu este mai rafinat, apreciat îndeosebi de către locuitorii din sudul Italiei.