Categorii
Baton musli Diablo, fara adaos de...
Foile de orez pot fi folosite pentru a face rulouri de primăvară, cu legume la alegere.
Sos din pulpa de rosii, fara gluten, cu legume si rosii provenite din Toscana, bio, ecologic, de la Sarchio. 340g
Paste sedanini fara gluten din linte rosie, ecologice (bio/eco), fabricate in Italia, cu un continut bogat in proteine, fibre si continut scazut de grasimi saturate.
Paste fusilli fara gluten din naut, ecologice (bio/eco), fabricate in Italia, cu un continut bogat in proteine, fibre si continut scazut de grasimi saturate.
Paste casarecce eco/bio fara gluten din linte galbena, fabricate in Italia, cu un continut bogat in proteine, fibre si continut scazut de grasimi saturate.
Orzo, cunoscut și sub numele de Risoni, este o formă mică, uscată, a pastelor din grâu dur, care arată ca boabele de orez.
Mai puțin cunoscut decât clasicul pesto verde genovez, sosul pesto roșu este mai rafinat, apreciat îndeosebi de către locuitorii din sudul Italiei.
Rosii deshidratate la soare conservate in ulei extravirgin de masline.
Pastele Tagliatelle sunt produse din grâu integral, de înaltă calitate și sunt procesate în 24 de ore de la miezul de grâu, la paste.
Rigatoni paste din grau dur ecologic cu quinoa sunt produse din grâu dur de calitate superioară siciliană.
Ketchup certificat bio, fara aditivi sau grasimi, gust savuros, echilibru perfect intre aciditate si dulceata.
Caperele sunt mugurii florali comestibili ai arbustului Copparis Spinos, au frunzele ovale și florile rozalii.
Sos din pulpa de rosii, fara gluten, cu frunze intregi de busuioc si rosii provenite din Toscana, bio, ecologic, de la Sarchio. 340g