Prune uscate fara samburi - Deco Italia Mărește

Prune uscate fara samburi, 250g

354

Prunele uscate moi fara samburi se pot include în aprope toate preparatele delicioase sau să se consume ca pe o gustare.

Mai multe detalii

Momentan, acest produs nu poate fi comandat.

11,85 lei

Cost transport:
Curier rapid - 14 lei
Transport gratuit pentru comenzile de minim 120 Lei!

Informatii Prune uscate fara samburi, 250g

Prunele uscate conțin doi fitonutrienți unici, denumiți acid clorogenic și neoclorogenic, care au calități antioxidante puternice, distrugând radicalii liberi care atacă celulele umane. În același timp, fenolii, alți compuși benefici din prune, protejează stratul natural de grăsimi care compun neuronii creierului uman.

Consumul de prune uscate constituie încă un avantaj deoarece sporesc, prin vitamina C, capacitatea deabsorbție a fierului. Acest fructare mari proprietăți energizante, în special datorită conținutului natural de zaharuri. Sunt recunoscute și pentru că pot alunga oboseala sau senzația de stres, dar și pentru că sunt un aliat de încredere al majorității funcțiilor intestinale.

Principalele beneficii pentru prunele uscate: stimulează memoria, ideală în diete, previn bolile de inimă și diabetul, conțin carbohidrați buni, bogate în vitamina C, tratează constipația, combat anemia și sunt benefice pentru oase.

Prunele uscate se pot include în aprope toate preparatele delicioase sau să se consume ca pe o gustare. Sunt moi si savuroase.

Ingrediente: prune uscate fara samburi 99.9%, sorbat de potasiu.

Detalii Prune uscate fara samburi, 250g

Cantitate250 g
CertificatProdus conventional

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Prune uscate fara samburi, 250g

Prune uscate fara samburi, 250g

Prunele uscate moi fara samburi se pot include în aprope toate preparatele delicioase sau să se consume ca pe o gustare.

30 alte produse în aceeași categorie: