Nou Snack sarat cu cereale, fara gluten, BIO ECO 55g - Sarchio "Sfogliette ai cereali" Mărește

Snack sarat cu cereale, fara gluten, BIO ECO 55g - Sarchio

580

Snack sarat Sarchio cu cereale fara gluten si coninut scazut de grasimi saturate, ecologic (bio eco), special conceput pentru persoanele intolerante la gluten.

Mai multe detalii

9,80 lei

Informatii Snack sarat cu cereale, fara gluten, BIO ECO 55g - Sarchio

Snack sarat cu cereale fara gluten, ecologic (bio eco) special conceput pentru persoanele intolerante la gluten. Are continut scazut de grasimi saturate.

Ingrediente Snack sarat cu cereale fara gluten bio de la Sarchio:

* amidon de cartofi,
* faina de porumb (14%)
* fulgi din cartofi
* faina de amaranh (13%)
* ulei de floarea soarelui, potentiator de arome (* maltodextrina, sare de mare, * zahar de trestie de zahar, * extract de drojdie, * ulei de floarea soarelui).

* = din agricultura ecologica (bio eco, organica).

A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Informatii nutritive snack sarat cu cereale fara gluten eco Sarchio, valori medii per 100 g:

  • valoare energetica  1841 kJ / 437 kcal
  • grasimi 12 g, din care acizi grasi saturati 1,1 g
  • glucide 75 g, din care zaharuri 1,6 g
  • fibre 2,5 g, proteine 6 g
  • sare 1,8g.

Valori medii per 55 g ** (o portie):

  • valoare energetica: 1013 kJ / 240  kcal
  • grasimi  6,6 g, din care acizi grasi saturati 0,6g
  • glucide 41 g, din care zaharuri 0,9 g
  • fibre 1,4 g
  • proteine 3,3 g
  • sare 0,99 g.

** = Ambalajul contine o portie.

Detalii Snack sarat cu cereale, fara gluten, BIO ECO 55g - Sarchio

Cantitate55 g
CertificatRO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)
Tara de provenientaItalia

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Snack sarat cu cereale, fara gluten, BIO ECO 55g - Sarchio

Snack sarat cu cereale, fara gluten, BIO ECO 55g - Sarchio

Snack sarat Sarchio cu cereale fara gluten si coninut scazut de grasimi saturate, ecologic (bio eco), special conceput pentru persoanele intolerante la gluten.