Suc de noni 100% 840 ml Mărește

Suc de noni 100%, 840 ml

Sucul de Noni conține aminoacizi, vitamine și minerale - magneziu, sodiu, fosfor, fier, mangan și calciu.

Mai multe detalii

114,40 lei

Informatii Suc de noni 100%, 840 ml

Este un arbore sempervirescent, de talie mică sau arbustiform, atingând 3 – 10 metri înălțime, cunoscut sub denumirea de noni sau dud indian.

Planta Noni conține aminoacizi, vitamine și minerale - magneziu, sodiu, fosfor, fier, mangan și calciu.

Fructele Noni conțin substanțe active care regenerează (ajută diviziunea celulară, inhibă diviziunea celulelor modificate genetic), energizează celulele și măresc producerea de endorfină.

Planta noni are efect antiinflamator și antialergic. Conține scopoletină, o cumarină ce dă mirosul deosebit al fructului. Stimulează activitatea hipofizei (reglarea nivelului serotoninei și melatoninei), dând o stare de bine, ajută la producerea de oxid de azot, oxid nitric-efect antispastic, relaxant (scade tensiunea arterială), îmbunătățește fluxul sangvin (previne cheagurile), dilată și dă elasticitate vaselor sangvine, rezolvă problemele cardiovasculare, are efect antioxidant.

Cea mai comodă formă de a consuma aceste fructe este sucul din fructe Noni. Bogat în principii active, minerale, vitamine, oligo-elemente, enzime și aminoacizi, sucul de Noni poate fi consumat dimineața sau la prânz. Noni poate fi băut ca atare sau poate fi diluat în apă sau în sucul de fructe preferat. Numai 30 ml sunt suficienți zilnic. 

Sucul de noni se servește ca aliment funcțional și supliment dietetic.

Ingrediente: 100 % suc de noni in monodoze de 30 ml.

Detalii Suc de noni 100%, 840 ml

Cantitate28 doze x 30 ml
CertificatConvențional