Tarate psyllium BIO, 150 g Mărește

Tarate psyllium BIO, 150 g

Taratele de psyllium provin dintr-o plantă care crește mai ales în India și care are excelente beneficii atunci când vine vorba de sănătate și pierderea în greutate.

Mai multe detalii

13,70 lei

Informatii Tarate psyllium BIO, 150 g

Psyllium este o plantă care crește mai ales în India și care are excelente beneficii atunci când vine vorba de sănătate și pierderea în greutate.

Datorită conținutului ridicat de fibre spongioase, taratele de psyllium reduc pofta de mâncare, îmbunătățește digestia și detoxifică organismul, fiind o alegere sănătoasă atunci când vrem să scăpăm de kilogramele în plus. De asemenea, aceste tărâțe ajută și la tratarea constipației, mențin colesterolul scăzut și pot să prevină apariția cancerului de colon.

Deoarece este o plantă expandabilă, semințele de psyllium se umflă de până la 20 de ori atunci când sunt amestecate cu apă, menținând senzația de sațietate pentru mult timp, ajutând astfel la pierderea în greutate. Nici când vine vorba de calorii nu este de neglijat, deoarece conține doar 32 de calorii la două linguri, suficiente pentru a-ți potoli senzația de foame, ba chiar pentru a te face să te simți complet saturată.

Ingrediente: tarate psyllium bio din agricultură ecologică.

Detalii Tarate psyllium BIO, 150 g

Cantitate150 g
Certificatecologic / bio