Termenii și condiții de utilizare, Politica de confidențialitate

Compania care administrează magazinul online, denumit în continuare și site, asociat domeniului biovicta.ro este SC DECO ITALIA SRL cu sediul social în localitatea Baciu, str. Suceagu nr 260, jud. Cluj, România, având Codul Unic de Înregistrare: RO17688444, inregistrată la Registrul Comerțului cu nr: J12/140/2010, și contul RO17 BTRL 0670 1202 S296 06XX deschis la Banca Transilvania, capital social subscris si varsat 500 Lei.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC Deco Italia SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. 

Informațiile prezentate pe acest site au scop educativ și nu trebuie folosite pentru a diagnostica sau trata vreo boală. Sunt oferite doar pentru a îndruma consumatorul și nu înlocuiesc sfatul medicului sau al altui specialist. Informațiile și sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au intenția de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boală. Produsele sunt avizate pentru punerea lor pe piață în conformitate cu legislația în vigoare.

Nu toate produsele expuse pe acest site sunt ecologice. Produsele ecologice pot fi identificate prin termenul "ECO", "BIO", "Ecologic" sau "Organic" în titlu, descrierea sau imaginea produselor.

Produs ECO (Organic sau BIO) - în solul respectiv nu s-au folosit substanțe de sinteză sub formă de pesticide sau îngrășământ chimic cu cel puțin 5 ani înainte. Atât semințele cât și plantele nu au fost tratate sau stropite cu substanțe nocive. Produsele ecologice sunt crescute în medii curate și nepoluate. 

1. Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului biovicta.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date - este proprietatea SC Deco Italia SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al SC Deco Italia SRL sau al furnizorilor săi, după caz, a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
Orice incalcarea dreturilor de autor sesizata pe site, poate fi raportata la adresa contact[@]biovicta.ro .

2. Accesul la informațiile de pe site

SC Deco Italia SRL asigură tuturor utilizatorilor accesul limitat, în interes personal, pe site-ul biovicta.ro și nu le conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Deco Italia SRL, fără acordul prealabil scris al acesteia.  

3. Limitarea răspunderii pentru produse și servicii

Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face conform cu specificațiile furnizorilor cu care SC Deco Italia SRL colaborează. SC Deco Italia SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate și nu poate garanta că ambalajul recepționat este identic celui afișat în imaginile produsului, acestea fiind cu titlul de prezentare.

SC Deco Italia SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalități decât cele recomandate a produselor achiziționate prin intermediul acestui site.

Cei care accesează/vizitează site-ul, pot face comentarii și orice alte comunicări, să transmită sugestii, idei, intrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privata a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. SC Deco Italia SRL are dreptul de a șterge orice astfel de conținut identificat pe site. SC Deco Italia SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afișării unor materiale sau documente, se consideră că utilizatorul conferă societății SC Deco Italia SRL și afiliaților, asociaților sau furnizorilor acesteia, dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, societății SC Deco Italia SRL și afiliaților, asociaților, furnizorilor săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență, dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează ca are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei părți.

4. Politica de prețuri

Preturile prezentate includ TVA, însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de operatorul de vânzări în momentul confirmării comenzii.

În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

5. Politica de livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere națională. SC Deco Italia SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Pe lângă prețul perceput de SC Deco Italia SRL pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare, preț afișat înaintea trimiterii unei comenzi. SC Deco Italia SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Deco Italia SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii românești.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, curierul va reveni încă o data și dacă nici atunci clientul nu va fi găsit comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări. În acest caz SC Deco Italia SRL își rezervă dreptul de a cere costurile livrării anterioare înaintea livrării produselor comandate ulterior.

În cazul livrării coletelor în afara României dar în cadrul Uniunii Europene, timpul maxim poate fi de până la 30 de zile iar prețul poate fi diferit de cel afișat. În acest caz se va stabili împreună cu un operator biovicta.ro varianta optimă de livrare înaintea plasării comenzii.

Sc Deco Italia SRL foloseste următoarele servicii de curierat:

 • Urgent Cargus, livrare standard, tarif fix - 14 lei (TVA inclus)
 • Sameday Courier, livrare standard, tarif fix - 14 lei (TVA inclus)
 • Sameday Courier, Locker NextDay, tarif fix - 14 lei (TVA inclus)

Pentru comenzi mai mari de 120 de lei, transportul este gratuit.

SC Deco Italia SRL își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețurile sau alte informații. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

6. Politica de plată

Plata produselor comandate se va efectua prin ramburs curierului, în avans prin transfer bancar sau plata cu cardul prin sistemul de plata online Mobil Pay. În cazul transferului bancar, dovada plății trebuie trimisă către SC Deco Italia SRL la adresa de e-mail afișată pe site, astfel livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul SC Deco Italia SRL.

În cazul în care din diverse motive, stocul real în depozit este mai mic decât al produselor comandate și plata a fost efectuată în avans, SC Deco Italia SRL va înștiința cumpărătorul telefonic în vederea trimiterii parțiale sau anularea comenzii și restituirea sumei parțiale sau totale, achitată de cumpărător.

7. Politica de retur

SC Deco Italia SRL condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Conform legislației române în vigoare orice client are dreptul de a notifica în scris că renunță la cumpărare și poate returna produsele achiziționate, prin apelare la denunțarea unilaterală a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distanță, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Toate produsele neperisabile cumpărate de pe site-ul biovicta.ro pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice din momentul recepționării lor. Fiind vorba de produse alimentare, condiția minimă de returnare este ca produsele să fie nedesfăcute, în ambalajul original intact. 

Produsele care nu sunt perisabile și/sau alimentare cu un termen de valabilitate de până la 14 de zile nu pot fi returnate.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă ca sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră. SC Deco Italia SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 14 zile de la data denunțării de către cumpărător a contractului.

Procedura de retur se va desfășura astfel:

7.1 Se va notifica prin email la adresa contact[@]biovicta.ro sau prin intermediul formularului de retur biovicta.ro (accesibil din contul utilizatorului) dorința de returnare a produselor, pentru o mai bună coordonare a procesului de retur. Puteți descărca de aici un model de formular de retur. Formularul de retur nu este obligatoriu și este un model.
7.2 Produsele se vor returna la adresa inițială de expediție sau la o adresă comunicată de operator.
7.3 Transportul coletului de retur va fi plătit de către cumpărător.
7.4 În colet se vor mai afla toate documentele primite inițial și solicitarea de returnare a sumei plătite în scris, indicând contul și banca unde se vor returna banii.
7.5 Coletul trebuie trimis în maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
7.6 Suma plătită va fi rambursată integral în 14 zile calendaristice de la primirea integrală a coletului de retur și scrisorii de denunțare (dacă cele doua vin separat, cele 14 zile calendaristice trec de la ultima care a fost primită).

8. Limitarea răsunderii pentru server și browser

Site-ul biovicta.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. SC Deco Italia SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, dacă acestea au fost generate de softul folosit de utilizator pentru accesarea site-ului sau softurile necesare rulării serverului.

9. Politica de confidențialitate

9.1 Datele colectate prin intermediul site-ului biovicta.ro sunt în cea mai mare parte necesare desfășurării activității comerciale între SC DECO ITALIA SRL și utilizatori, sau după caz, cumpărători. Astfel, datele colectate prin intermediul site-ului biovicta.ro sunt:

 • obligatorii emiterii documentelor fiscale, conform legii, plății și livrării produselor în relația vânzător-cumpărător,
  • nume, prenume
  • adresa de livrare și/sau domiciliu
  • date de facturare persoane juridice, după caz
  • telefon
 • necesare la înregistrarea unui cont de utilizator, a funcționării site-ului din punct de vedere tehnic și/sau a trasabilității comenzilor,
 • alte date care ne ajută să înțelegem mai bine necesitățile clienților, pentru a putea oferi servicii sau oferte mai bune celor care vizitează biovicta.ro
  • date opționale pe care utilizatorul le poate completa prin intermediul administrării contului personal sau a trimiterii unei comenzi (data nașterii, adrese pentru livrare/facturare suplimentare, etc)
  • cookie-uri folosite de către terți (vezi politica de utilizare a cookie-urilor)

9.2 Folosirea datelor personale de către terți

Datele personale pentru efectuarea plății online sunt folosite de către Netopia Payments prin serviciul Mobil Pay exclusiv pentru procesarea plății pentru comenzile efectuate pe site-ul biovicta.ro. SC Deco Italia SRL prin intermediul site-ului biovicta.ro NU stochează datele bancare pentru plata cu cardul, această operațiune efectuându-se pe platforma procesatorului de plăți Mobil Pay.

Datele personale folosite pentru livrarea comenzilor, cum ar fi: nume, prenume, telefon, adresa de livrare, sunt folosite în relația cu firmele de curierat, doar cu scopul livrării comenzilor.  Unele cookie-uri pot fi folosite de Google Analytics, Google Adwords și Facebook, precum si de alte companii care prestează sau pot presta la un moment dat servicii pentru site-ul biovicta.ro.

9.3 Siguranța datelor clienților

SC Deco Italia SRL se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți decât în situațiile menționate mai sus și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi. SC Deco Italia SRL depune eforturi pentru protejarea datelor cu caracter personal prin securizarea SSL a transferului de date între serverul care găzduiește site-ul biovicta.ro și terți. Menționăm faptul că site-ul biovicta folosește pentru găzduire serverele Romarg SRL (romarg.ro), prin urmare datele personale reținute de site-ului biovicta.ro sunt stocate pe aceste servere.

9.4 Drepturile persoanelor care folosesc site-ul biovicta.ro

 • Dreptul de a fi informat cu privire la datele personale.
 • Dreptul de a accesa datele personale. SC Deco Italia SRL pune la dispozitia persoanei interesate, în baza unei cereri, informații cu privire la ce date sunt prelucrate și de către cine sunt prelucrate.
 • Dreptul de a modifica datele personale. Orice persoana interesata să-și modifice datele personale de pe biovicta.ro poate face acest lucru direct din contul sau de client, sau în baza unei cereri trimise catre SC Deco Italia SRL.
 • Dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal. Ștergerea datelor personale se face dacă este posibil, din contul de utilizator, sau dacă nu, în baza unei cereri trimise catre SC Deco Italia SRL. Datele personale incluse în raportări sau acte financiar-contabile, care prin lege trebuie păstrate, nu pot fi șterse decât în termenii prevăzuți de contextul legal.
 • Dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal. Persoana interesata poate face o cerere către SC Deco Italia SRL pentru a primi toate datele sale într-un format editabil (csv, excel, etc), pentru a le transmite altui operator.
 • Dreptul de opoziție în orice moment, în mod gratuit și fără justificare, în situații precum comunicările comerciale (cele care nu presupun automat consimțământul persoanei), adoptarea unor decizii automate printre care și crearea de profiluri, sau desfășurarea de activități de prelucrare a datelor cu caracter personal în vederea îndeplinirii unui interes legitim al SC Deco Italia SRL. La modul practic, aici intră înscrierea la newsletter, persoana vizata având oricând dreptul sa renunțe la newsletter folosind link-ul pentru dezabonare inclus automat în fiecare newsletter.
 • Dreptul de a depune plângere către Autoritatea Națională pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).
 • Dreptul de a se adresa justiției.

Persoanele care doresc să-și exercite unul sau mai multe drepturi enumerate mai sus o pot face trimițând o cerere către SC Deco Italia SRL la adresa de email contact@biovicta.ro.

10. Litigii și dispoziții finale

Orice alta problema cauzata de produsele, serviciile sau informațiile prezentate pe acest site care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către client. În cazul În care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor românești de judecată. Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri odată ce își exprima acordul față de aceste condiții și termene.