Termenii și condiții de utilizare

Compania care administrează site-ul asociat domeniului biovicta.ro este SC DECO ITALIA SRL cu sediul social în localitatea Baciu, str. Suceagu nr 260, jud. Cluj, România, având Codul Unic de Înregistrare: RO17688444, inregistrată la Registrul Comerțului cu nr: J12/140/2010, și contul RO17 BTRL 0670 1202 S296 06XX deschis la Banca Transilvania.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC Deco Italia SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. 

Informațiile prezentate pe acest site au scop educativ și nu trebuie folosite pentru a diagnostica sau trata vreo boală. Sunt oferite doar pentru a îndruma consumatorul și nu înlocuiesc sfatul medicului sau al altui specialist. Informațiile și sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au intenția de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boală. Produsele sunt avizate pentru punerea lor pe piață în conformitate cu legislația în vigoare.

Nu toate produsele expuse pe acest site sunt ecologice. Produsele ecologice pot fi identificate prin termenul "ECO" în titlu, prin mențiunea "Certificat Produs ecologic" sau prin prezența siglei produselor ecologice pe etichete/pagina produs.

Produs ECO (Organic sau BIO) - în solul respectiv nu s-au folosit substanțe de sinteză sub formă de pesticide sau îngrășământ chimic cu cel puțin 5 ani înainte. Atât semințele cât și plantele nu au fost tratate sau stropite cu substanțe nocive. Produsele eco sunt crescute în medii curate și nepoluate. 

1. Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului biovicta.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date - este proprietatea SC Deco Italia SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al SC Deco Italia SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.  

2. Accesul la informațiile de pe site

SC Deco Italia SRL asigură tuturor utilizatorilor accesul limitat, in interes personal, pe site-ul biovicta.ro și nu le conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Deco Italia SRL, fără acordul prealabil scris al acesteia.  

3. Limitarea răspunderii pentru produse și servicii

Produsele și serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător și, de asemenea, în limita stocului disponibil. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. SC Deco Italia SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.

SC Deco Italia SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalități decât cele recomandate a produselor achiziționate prin intermediul acestui site.

SC Deco Italia SRL nu garantează ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele biovicta.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, intrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privata a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. SC Deco Italia SRL are dreptul de a șterge orice astfel de conținut identificat pe site. SC Deco Italia SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afișării unor materiale /documente, se consideră că utilizatorul conferă societății SC Deco Italia SRL și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, societății SC Deco Italia SRL și afiliaților/asociaților săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează ca are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

4. Limitarea răspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA, însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de operatorul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda fermă.

5. Limitarea răspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere națională. SC Deco Italia SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Pe lângă prețul perceput de SC Deco Italia SRL pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare plătit direct firmei de curierat ce efectuează transportul produselor, tarif care poate suferi modificări aplicate de firma de curierat în funcție de planurile și regulile sale tarifare. SC Deco Italia SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Deco Italia SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii românești. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, curierul va reveni încă o data și dacă nici atunci clientul nu va fi găsit comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări plus costurile livrării anterioare.

În cazul livrării coletelor în afara României dar în cadrul Uniunii Europene, timpul maxim poate fi de până la 30 de zile iar prețul poate fi diferit de cel afișat. În acest caz se va stabili împreună cu un operator biovicta.ro varianta optimă de livrare.

SC Deco Italia SRL își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețuri sau alte informații. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

6. Limitarea răspunderii pentru plata

Plata produselor comandate se va efectua prin ramburs curierului, sau în avans. În cazul avansului, plata se poate realiza prin mandat poștal sau prin ordin de plată; dovada plății trebuie trimisa către SC Deco Italia SRL la adresa de e-mail afișată pe site, astfel livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul SC Deco Italia SRL.

7. Condiții pentru returnarea produselor

SC Deco Italia SRL condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Conform legislației române în vigoare orice client are dreptul de a notifica în scris că renunță la cumpărare și poate returna produsele achiziționate, prin apelare la denunțarea unilaterală a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distanță, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Toate produsele neperisabile cumpărate de pe site-ul biovicta.ro pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice din momentul recepționării lor. Fiind vorba de produse alimentare, condiția minimă de returnare este ca produsele să fie nedesfăcute, în ambalajul original intact. 

Produsele care nu sunt perisabile și/sau alimentare cu un termen de valabilitate de până la 14 de zile nu pot fi returnate.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă ca sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră. SC Deco Italia SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunțării de către Dvs a contractului.

Procedura de retur se va desfășura astfel:

7.1 Se va notifica telefonic sau prin intermediul formularului de retur biovicta.ro (accesibil din contul utilizatorului) dorința de returnare a produselor, pentru o mai bună coordonare a procesului de retur.
7.2 Produsele se vor returna la adresa inițială de expediție sau la o adresă comunicată de operator.
7.3 Transportul coletului de retur va fi plătit de către dumneavoastră.
7.4 În colet se vor mai afla toate documentele primite inițial și solicitarea de returnare a sumei plătite în scris, indicând contul și banca unde se vor returna banii.
7.5 Coletul trebuie trimis în maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
7.6 Suma plătită va fi rambursată integral în 30 de zile calendaristice de la primirea integrală a coletului de retur și scrisorii de denunțare (dacă cele doua vin separat, cele 30 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primită).

8. Limitarea responsabilității pentru server, browser

Site-ul biovicta.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. SC Deco Italia SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări.

9. Litigii și dispoziții finale

Orice alta problema cauzata de produsele, serviciile sau informațiile prezentate pe acest site care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către client. În cazul În care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor românești de judecată. Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri odată ce își exprima acordul fata de aceste condiții și termene.

10. Politica de confidențialitate

SC Deco Italia SRL se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și in scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. mold-dent.ro nu promovează SPAM-ul.

Ai dreptul în orice moment să ceri acces la toate datele tale furnizate către site-ul nostru, să ceri ștergerea sau modificarea acestora accesand secțiunea contact, dând click aici. Sau poți să ne trimiți un email în acest scop la adresa afișată în josul paginii. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.