Ghimbir BIO pudra, pulbere, macinat 100 g - Deco Italia Mărește

Ghimbir pudra, BIO 100g

316

Ghimbir bio, pudra sau pulbere (macinat), se utilizează cel mai frecvent drept condiment, în multe ceaiuri sau fresh-uri.

Mai multe detalii

Momentan, acest produs nu poate fi comandat.

10,63 lei

Cost transport:
Curier rapid - 14 lei
Transport gratuit pentru comenzile de minim 120 Lei!

Informatii Ghimbir pudra, BIO 100g

Planta ghimbir a fost cultivată mai bine de patru mii de ani în China și India și a ajuns în Occident cam acum două mii de ani. Ghimbirul este aproape întotdeauna cultivat din bucăți de radacină vie, la fel ca și cartofii.

Ghimbirul pudra bio a fost utilizat ca remediu naturist în toate zonele. Toți cei care nu sunt captivi într-o cultură tehnologică apelează la funcția sa sinergică pentru vindecarea răcelilor și a gripelor, a stării de greață și a circulației proaste.

Proprietăți ghimbir BIO pulbere / pudra: analgezic, antiartritic, antibacterian, antidiareic, antiemetic, antifungic, antihelmintic, antiinflamator, antispastic, antitusiv, antiviral, carminativ, diaforetic, hipotensiv, imunostimulator, inhibitor al elastazei, sinergic, stimulant al circulației.

Ghimbirul pudra sau pulbere BIO, se utilizează cel mai frecvent drept condiment, în multe ceaiuri sau fresh-uri. Se mai poate folosi la prepararea vânatului, a unor sosuri și pateuri, dar intră și în formula de preparare a unui sortiment de bere.

Ingrediente: ghimbir BIO pudra, pulbere (macinat) din agricultură ecologica.

Detalii Ghimbir pudra, BIO 100g

Cantitate100 g
CertificatRO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ghimbir pudra, BIO 100g

Ghimbir pudra, BIO 100g

Ghimbir bio, pudra sau pulbere (macinat), se utilizează cel mai frecvent drept condiment, în multe ceaiuri sau fresh-uri.

30 alte produse în aceeași categorie: